EXPEDITIE BETHLEHEM

Wandeling door het kerstverhaal

Vierde Expeditie Bethlehem is in aantocht

Op donderdag 19 december vindt de vierde editie van Expeditie Bethlehem plaats. De wandelroute voert je vanaf de Koningin Beatrixschool in de Zuidplas langs een aantal scènes naar het station in de Triangel. In die scènes wordt het evangelie vanaf de aankondiging van Jezus' geboorte tot en met het 'kraambezoek' van de drie wijzen nagespeeld. Schapen voor de herders, een kameel voor de wijzen; aan alles is gedacht om het Bijbelse kerstverhaal bij de wandelaars op een unieke manier te laten (be)leven.

De eerste groep reizigers vertrekt om 17.30 uur voor hun wandeling door het kerstverhaal, de laatste omstreeks 20.30 uur. De gratis tickets kunnen vanaf 1 december via deze website worden geboekt.

Gezocht!

Het kerstverhaal uitgebeeld in verschillende scènes. Verzorgd door tientallen vrijwilligers. Voor circa tweeduizend wandelaars. In de nieuwste woonwijk van Waddinxveen. Om hen het blijde nieuws van Jezus' geboorte te laten beleven. Dat is Expeditie Bethlehem!

Daarvoor zijn wij op zoek naar hoofdrolspelers, figuranten en helpers.
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Kalender

Op maandag 30 september jl. heeft de informatiebijeenkomst voor vrijwilligers plaatsgevonden.

  • donderdag 12 december, 19.30 uur
    generale repetitie
  • donderdag 19 december, vanaf 17.30 uur
    Expeditie Bethlehem

Locatie, tenzij hierboven anders is vermeld: Koningin Beatrixschool, Zuidplashof 3

Facebook

Expeditie Bethlehem is ook actief op Facebook. Bezoek www.fb.com/expeditiebethlehem, vind 'm leuk en volg onze voorbereidingen op de voet...

Organisatie

Reisverslag 2017

Bekijk hier het reisverslag van Expeditie Bethlehem 2017.