EXPEDITIE BETHLEHEM

Wandeling door het kerstverhaal

Op donderdag 19 december vindt de vierde editie van Expeditie Bethlehem plaats. De wandelroute voert je vanaf de Koningin Beatrixschool in de Zuidplas langs een aantal scènes naar het station in de Triangel. In die scènes wordt het evangelie vanaf de aankondiging van Jezus' geboorte tot en met het 'kraambezoek' van de drie wijzen nagespeeld. Schapen voor de herders, een kameel voor de wijzen; aan alles is gedacht om het Bijbelse kerstverhaal bij de wandelaars op een unieke manier te laten (be)leven.

De eerste groep reizigers vertrekt om 17.30 uur voor hun wandeling door het kerstverhaal, de laatste omstreeks 20.30 uur. De gratis tickets boek je via de link hieronder.

Gezocht!

Het kerstverhaal uitgebeeld in verschillende scènes. Verzorgd door tientallen vrijwilligers. Voor circa tweeduizend wandelaars. In de nieuwste woonwijk van Waddinxveen. Om hen het blijde nieuws van Jezus' geboorte te laten beleven. Dat is Expeditie Bethlehem!

Daarvoor zijn wij op zoek naar hoofdrolspelers, figuranten en helpers.
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Facebook

Expeditie Bethlehem is ook actief op Facebook. Bezoek www.fb.com/expeditiebethlehem, vind 'm leuk en volg onze voorbereidingen op de voet...

Dankjewel!

Deze editie van Expeditie Bethlehem wordt mede mogelijk gemaakt door: 
Albert Heijn - ap-art.net - Bakker Ammerlaan - BC Invictus - CEC Centraal Hervormde Gemeente - Connect Licht en GeluidDe Rank - gemeente Waddinxveen - Hervormde Gemeente Waddinxveen - Immanuelkerk - Ipse De Bruggen - Jumbo Albert Blaauw - Koning Willem-Alexanderschool - Koningin Beatrixschool - Muziekvereniging Concordia - Office Centre - Ontmoetingskerk - Ouwehand Bouw Groep - Park Triangel - Peter Brugmans Fotografie - Plus Zuidplas - Rabobank Hollandse IJssel - Rotary Club Waddinxveen - Samen TriangelSchapen Drijven - Van Noort - Wijkplatform Waddinxveen

Tickets

Organisatie