KERST-INN

Welkom in 'herberg' de Kerst-Inn

Een overdekte kerstmarkt in het hart van Waddinxveen. Dat is de Kerst-Inn, het Huis van Hoop, aan de Promenade 158 in winkelcentrum Gouweplein. Vanaf 13 december organiseren hier zo'n 15 Waddinxveense goede doelen en kerken allerlei activiteiten. Denk aan een escaperoom, verkoop van de leukste en lekkerste 'handmade' kerstcadeautjes, knutselen voor kinderen en veel meer. De toegang, koffie, thee en limonade zijn gratis.

De deelnemers

Aan de Kerst-Inn werken onder meer de volgende organisaties mee: Amnesty International, Care for Family, Fioole Foundation, Geloof in Gambia, Gered Gereedschap, In Herstel, Kerst=Feest, Knuffel Buddy Waddinxveen, Mission Aviation Fellowship, Rotaryclub Waddinxveen/Santa Run, Samenloop voor Hoop Groene Hart, Stichting Kinderhulp Roemenië, Vrienden Hospice Waddinxveen. De opbrengst van alles wat zij verkopen is voor hun organisatie bestemd. Ook dit jaar verzorgt De Rank de catering en, samen met een aantal andere Waddinxveense kerken, de kapel. Hier is ruimte voor bezinning, een luisterend oor en een goed gesprek.

[Tekst gaat verder onder afbeeldingen]

Opening

Wie wil ontsnappen uit de Escaperoom in de Kerst-Inn die doet er goed aan zich vooraf in te schrijven. De Escaperoom is er in 2 varianten: de moeilijke en een iets minder moeilijke. Er is plek voor in totaal 7 teams. Ontdek 'Het geheim van de Brugwachter' en boek snel je zoektocht via nelisadzandbergen@gmail.com. Kosten: € 7,50 per persoon.
De opbrengst van de Escaperoom komt ten goede aan het project "Geloof in Gambia" waarvoor een grote groep jongeren uit Waddinxveen in de zomer van 2019 naar Gambia afreist om mee te helpen met de bouw van een school.

De Kerst-Inn is geopend op:

  • donderdag 13 december van 19.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur (met leuke workshop)
  • zaterdag 22 december van 11.00 tot 16.00 uur (met leuke workshop)

Gezocht

De organisatoren van de Kerst-Inn zoeken vrijwilligers die willen helpen bij de inrichting en ontruiming van het pand aan de Promenade 158. Tevens gastvrouwen en gastheren gevraagd voor het serveren van de koffie/thee/limonade tijdens de openingstijden van de Kerst-Inn. S.v.p. aanmelden bij Conny van Dijk; 06 45 17 01 40 en conny@ap-art.net.

PS Benieuwd naar wat er vorig jaar zoal in de Kerst-Inn te doen was? Klik hier.