KERST-INN

Welkom in 'herberg' de Kerst-Inn

Een overdekte kerstmarkt in het hart van Waddinxveen. Dat is de Kerst-Inn, het Huis van Hoop, aan de Promenade 158 in winkelcentrum Gouweplein. Vanaf 13 december organiseren hier zo'n 15 Waddinxveense goede doelen en kerken allerlei activiteiten. Denk aan een escaperoom, verkoop van de leukste en lekkerste 'handmade' kerstcadeautjes, knutselen voor kinderen en veel meer. De toegang, koffie, thee en limonade zijn gratis.

De deelnemers

Aan de Kerst-Inn werken onder meer de volgende organisaties mee: Amnesty International, Care for Family, Fioole Foundation, Geloof in Gambia, Gered Gereedschap, In Herstel, Kerst=Feest, Knuffel Buddy Waddinxveen, Mission Aviation Fellowship, Rotaryclub Waddinxveen/Santa Run, Samenloop voor Hoop Groene Hart, Stichting Kinderhulp Roemenië, Vrienden Hospice Waddinxveen. De opbrengst van alles wat zij verkopen is voor hun organisatie bestemd. Ook dit jaar verzorgt De Rank de catering en, samen met een aantal andere Waddinxveense kerken, de kapel. Hier is ruimte voor bezinning, een luisterend oor en een goed gesprek.

[Tekst gaat verder onder afbeeldingen]

Opening

Wie wil ontsnappen uit de Escaperoom in de Kerst-Inn die doet er goed aan zich vooraf in te schrijven. De Escaperoom is er in 2 varianten: de moeilijke en een iets minder moeilijke. Er is plek voor in totaal 7 teams. Ontdek 'Het geheim van de Brugwachter' en boek snel je zoektocht via nelisadzandbergen@gmail.com. Kosten: € 7,50 per persoon.
De opbrengst van de Escaperoom komt ten goede aan het project "Geloof in Gambia" waarvoor een grote groep jongeren uit Waddinxveen in de zomer van 2019 naar Gambia afreist om mee te helpen met de bouw van een school.

De Kerst-Inn is geopend op:

  • donderdag 13 december van 19.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur (met leuke workshop)
  • zaterdag 22 december van 11.00 tot 16.00 uur (met leuke workshop)

Engeltjes

Zaterdag 22 december kun je van 11.30 tot 15.00 uur in de Kerst-Inn bij Anne en Conny een engel met kralen rijgen als versiering voor bijvoorbeeld in de kerstboom. Voor maar €  1,25 doe je mee of koop je de materialen om er een thuis te maken. Wil je een kant-en-klare engel kopen, dan kan dat voor € 2,50. Download hier (alvast) de instructie.