KERST-INN

Welkom in deze herberg!

Sinds 2016 is Waddinxveen tussen het Sinterklaas- en kerstfeest een betekenisvol evenement en een welkome invulling van een leegstaand winkelpand in winkelcentrum Gouweplein rijker.
De Kerst-Inn | het Huis van Hoop is een gratis toegankelijke plek waar we graag met lokale goede doelen gedurende een aantal dagen passanten op het Gouweplein helpen aan een mooie(re) invulling van hun kerst. Het is een ontmoetingsplek waar ruimte is voor beleving (activiteiten), bewustwording (voorlichting) en voor bezinning (rust). De voor kerst gebruikelijke thema's als geloof, hoop en liefde staan ook bij de Kerst-Inn centraal.

Deelname aan de Kerst-Inn is een uitstekende manier om de activiteiten van de Waddinxveense goede doelen onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Wij reserveren daarvoor per organisatie een GRATIS plek van circa 3x3 meter. Enige voorwaarde die we hieraan verbinden is dat zij op die plek iets leuks organiseert waaraan bezoekers gratis kunnen deelnemen. Verkoop van aanverwante artikelen in deze 'pop-upwinkel' is uiteraard toegestaan.

Hoe leuk is het wanneer ook het lokale goede doel waarvoor jij je in Waddinxveen inzet een plek in deze drukbezochte 'herberg' krijgt? Wij vernemen het graag via onderstaand formulier van je. Daarna ontvang je een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst na de schoolvakantie. Tijdens die bijeenkomst gaan wij meer op de details, waaronder de openingstijden op een aantal zaterdagen, in.

Wij zien jouw reactie graag voor 15 augustus a.s. tegemoet.

Met vriendelijke groet,
namens team Kerst-Inn 2018,

Conny van Dijk (ap-art.net, 0182 62 07 16)


PS Benieuwd naar wat er vorig jaar zoal in de Kerst-Inn te doen was? Klik hier.