KERST-INN

Welkom in deze herberg!

Nadat Sint en Pieten op 1 december uit de Tuin zijn vertrokken, opent de Kerst-Inn haar deuren aan de Promenade 158. Iedereen is van harte welkom op deze overdekte kerstmarkt in het winkelhart van Waddinxveen waar het gezellig is, waar je warmte voelt en waar van alles te beleven valt. Hier presenteren Waddinxveense goede doelen zich door middel van allerlei activiteiten voor jong en oud. Denk aan een escaperoom, muziekoptredens, knutselen voor kinderen en heel veel meer.

De Kerst-Inn is in 2018 geopend op:

  • donderdag 13 december (19.00 - 21.00 uur)
  • zaterdag 15 december (11.00 - 16.00 uur)
  • zaterdag 22 december (11.00 - 16.00 uur)

De koffie en toegang zijn gratis.

Deelname aan de Kerst-Inn is een uitstekende manier om de activiteiten van de Waddinxveense goede doelen onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Wij reserveren daarvoor per organisatie een GRATIS plek van circa 3x3 meter. Enige voorwaarde die we hieraan verbinden is dat zij op die plek iets leuks organiseert waaraan bezoekers gratis kunnen deelnemen. Verkoop van aanverwante artikelen in deze 'pop-upwinkel' is uiteraard toegestaan.

Hoe leuk is het wanneer ook het lokale goede doel waarvoor jij je in Waddinxveen inzet een plek in deze drukbezochte 'herberg' krijgt? Wij vernemen het graag via onderstaand formulier van je. 

Met vriendelijke groet,
namens team Kerst-Inn 2018,

Conny van Dijk (ap-art.net, 0182 62 07 16)


PS Benieuwd naar wat er vorig jaar zoal in de Kerst-Inn te doen was? Klik hier.