KERST-INN 2017

In het pand waar de afgelopen weken de Tuin van de Sint was gevestigd, tussen Bakker Ammerlaan en Mulder Mode in het Waddinxveense winkelcentrum Gouweplein, opent op zaterdag 9 december de Huis van Hoop | Kerst-Inn. Op deze overdekte kerstmarkt verkopen lokale goede doelen de leukste en lekkerste kerstartikelen. Ook worden door hen bruikbare, maar overbodig geworden kleding en huishoudelijke artikelen ingenomen en boodschappen ingezameld. Daarnaast zijn er een wensboom, escaperoom en een koffiecorner waar bezoekers van een gratis kopje koffie, thee of limonade kunnen genieten.

De wensboom

Onder het motto 'Wat is uw wens voor iemand anders' plaatst Rabobank Gouwestreek een kerstboom waarin iedereen een kaart met een wens voor een ander kan hangen. Zo kregen vorig jaar de kinderen op de kinderafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis een knuffelbuddy, Care for Family een koffiezetapparaat, het opleidingsorkest van Concordia fleecevesten, bewoners van Souburgh een muzikaal onthaal en twee jonge muzikanten een repetitie met het Residentie Orkest. Wenskaarten voor in de wensboom zijn gratis verkrijgbaar in de Kerst-Inn en te downloaden via deze link.

De goede doelen

Aan deze editie van de Kerst-Inn nemen deel: Amnesty International, Care for Family, De Rank, Gered Gereedschap, Hulp In Praktijk, In Herstel, Kerst=Feest, Kinderhulp Roemenië, Knuffel Buddy, Mission Aviation Fellowship, Nelisa en Ilana Go Gambia, Noah's Ark, ProPlan, Rotaryclub/Santa Run, VAC St. Victor, Vluchtelingenwerk en andere goede doelen.

De Kerst-Inn is in 2017 geopend op
zaterdag 9 december van 11.00 tot 16.00 uur,
donderdag 14 december van 19.00 tot 21.00 uur en
zaterdag 16 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Activiteiten

Tijdens de Kerst-Inn 2017 is er in de winkel aan de Promenade 158, tussen Bakker Ammerlaan en Mulder Mode in winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen, van alles te doen en te koop. Op deze warme 'indoor' kerstmarkt organiseren vele lokale goede doelen allerlei activiteiten waarvan de opbrengst 100% voor hun kas bestemd is. Met meedoen of kopen sponsor je dus meteen die goede doelen.

Wat je zoal tijdens de Kerst-Inn kunt doen of kopen?

 • Inschrijving Santarun (16 december) en verkoop van kerstmannenpakken voor volwassenen en voor kinderen tot 140 cm. Kleurwedstrijd (kans op 1 van de 3 speelgoedbonnen. Bij Rotaryclub.
 • Bezoek een startend Afrikaans garagebedrijf. Tevens verkoop van tuingereedschap en kringloopartikelen. Bij Gered Gereedschap.
 • Verkoop van huisgemaakte jam, kerstkaarten, wijnen en meer. Bij VAC ST. Victor.
 • Knutselen en legospel. Bij MAF.
 • Hang je doe-een-wens-voor-een-ander in de Rabobankboom en wie weet gaat die in vervulling.
 • Inzameling van voedsel voor de allerarmsten in Waddinxveen en verkoop van nieuwe spullen. Bij Care for Family.
 • Verkoop van knuffels, sleutelhangers, wafelsnippers en meer. Fotoshoot met grote pinguïn. Bij Knuffel Buddy.
 • Met 3 tot 5 personen puzzelen om te ontsnappen uit de escaperoom. Reserveren via www.facebook.com/gogambianelisailana. Tevens verkoop sieraden e.d. Bij Go Gambia.
 • Rust in de kapel. Vind een luisterend oor. Of bezoek de stal. Bij De Rank.
 • Verkoop van bijzondere cadeauartikelen en het brengen van een kerstgroet als teken van hoop bij politiek gevangenen overal ter wereld. Bij Amnesty International.
 • Verkoop van mooie en leuke tweedekansartikelen waaronder veel speelgoed. Bij ProPlan.
 • Een wenskaart maken voor én sturen naar vluchtelingen in Waddinxveen, (taal)spelletjes doen en hartjes maken. Bij vluchtelingenwerk.
 • Gratis koffie, thee en limonade in de koffiecorner. En meer. Heel veel meer bij deze en andere goede doelen tijdens de Kerst-Inn 2017.

Kerst-Inn 2017

Promenade 158, winkelcentrum Gouweplein, Waddinxveen